Yksityistapahtumat

Yrityksillä, yhdistyksillä, kaveriporukoilla, ym. on mahdollisuus järjestää Ikuri Arcadessa yksityistilaisuus. Tilaisuuden kesto voi olla 1 - 4 tuntia ja hinta sisältää vapaat pelit enintään 15 osallistujalle. Suuremmat osallistujamäärät ja pidemmät ajat ovat sovitettavissa ja niiden hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti.

Perushintaan sisältyy tarvittaessa myös pieni esittely flippereiden historiasta ja sekä pieni opetustuokio tärkeimmistä pelaamiseen liittyvistä tekniikoista. Paikalla on aina Tampereen flipperiyhdistys ry:n valvoja, joka huolehtii pelien toimivuudesta ja järjestää tilaisuuden osallistujille tarvittaessa leikkimielistä kisailua, ym. ohjelmaa.

Hinnoittelu:

1 tunti = 100 euroa

2 tuntia = 150 euroa

3 tuntia = 200 euroa (hintaan sisältyy virvoitusjuomat, kahvit ja astiat omille eväille)

4 tuntia = 250 euroa (hintaan sisältyy virvoitusjuomat, kahvit ja astiat omille eväille)

Yksityistilaisuuksiin on erikseen tilattavissa paikan päällä paistettuja Belgialaisia vohveleita kermavaahdolla ja hillolla 3 eur/kpl. Myös itse tehtyä Kreikkalaista salaattia ja tuoretta patonkia on saatavilla pienellä lisämaksulla koko ryhmälle. Yrityksien kannattaa hyödyntää myös -50% edustuskuluvähennys. Tiedustelut ja lisätiedot sähköpostitse ikuri.arcade(at)hotmail.com

Halli